Reiki healing

Næste Reiki I kursus er lørdag d. 22.5.2021. Der er få pladser tilbage. Ring på mobil 25671144,eller skriv hvis du er interesseret. på gunhiild@hotmail.com.

"Jeg tog mit første healer kursus hos David og Trina, og det var en vildt inspirerende dag!
Jeg er meget taknemmlig for at have lært reiki teknikkerne og bruger dem ofte på mig selv eller mine venner i hverdagen.
Jeg kan varmt anbefale kurset til alle der er nysgerrige på meditation og healing."
• Frida John

Jeg laver intensive 1 dags kurser i Reiki I og II, i samarbejde med Reikimester David Læby. Vi opretter kurser på små hold,og når der er deltagere til det. Kurserne afholdes i Glostrup. Skriv eller ring hvis du er interesseret. Mobil 25671144.

Reiki healing kan ofte hjælpe dig til at skabe større indsigt, klarhed og balance.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg holder voldsomt meget af, at lægge hænder på og mærke hvordan energien arbejder. Og mest af alt følge hvordan forandringer sker, hvad enten det er undervejs i behandlingen eller i tiden efter.

Dette er en intuitiv behandlingsform og kroppen tager imod, hvor den har brug for det. Healingen kan understøtte den proces man er i som klient.

Jeg har gode erfaringer med lindring af smerter ved Reiki healing efter skader i knæ, ryg, discusprolapser, rygsammenfald, migræne og spændingshovedpiner. Jeg har healet under og efter operationer med gode resultater. Og mine egne forældre, da de var døende, hvilket var en meget forunderlig proces at være en del af. 

Reiki stammer fra Japan. Det består i en universel livsenergi, og defineres som den kraft der virker og lever i alt skabt stof. Dens kundskab er kendt flere tusind år tilbage i mange kulturer rundt om i verden.

Reiki blev genopdaget af Dr. Usui,  i Kyoto i starten 1900 tallet. Der er en vestlig og en østlig version  af Dr, Usui's vej til at genopdage Reiki energien. Enigheden går på at han i sin søgen efter en højere mening med livet tog til Mount Kurama, hvor han fastede og mediterede i 21 dage og af den vej fandt vejen til Reiki healingen.

Behandlingen foregår ved at jeg lægger hænderne på dig alt efter, hvor jeg mærker der er brug for det. Nogle gange healer jeg uden berøring. Jeg får oftest meget varme hænder og det er tegn på at energien arbejder i dig, og dine selvhelbredende energier kan være i gang. 

Det er min erfaring at Reikihealing i kombination med Totum Kropsterapi ofte giver en effektfuld behandling på alle planer.

Det anbefales at modtage 4 -5 x healing indenfor kort tid.

Jeg oplever med det samme, når du lægger dine hænder på mig, en brusende og boblende fornemmelse der bølger igennem min krop. Jeg mærker hvordan energien finder vej lige præcis der hvor der er brug for det. Det strømmer med liv og hver et sted i min krop åbner sig og tager i mod. Som om der bliver renset ud på en behagelig stille måde. ” Ida Salomonsson

 

 

Disclaimer:

Det er forskelligt fra menneske til menneske hvordan healing opleves og modtages. Reikihealing kan ikke helbrede sygdomme, men opleves oftest som lindrende og forløsende.
Behandlingen kan ikke sidestilles med hverken lægelig eller medicinsk traditionel behandling

 

 

 

Reiki healing københavn
Healing København