Alternativ behandling af stress

Kan man slippe fri af sine stressrelaterede symptomer?
Det spørgsmål tror jeg alle vi der har mærket dem, stiller sig selv med jævne mellemrum, når man er et stykke henne i forløbet.

Til at starte med kan man måske have svært ved at tro på og erkende at man har stress. Når man er nået så langt ud føles det jo invaliderende. Man kan jo nærmest intet af det man kunne før og man er måske banke træt ved det mindste udover, at det kan gribe voldsomt ind i ens søvnmønster. Enten ved det at man kan sove 10-15 timer i døgnet eller modsat at man ikke kan falde i søvn, vågner ofte eller for tidligt.
Det at stå op og lave morgenmad kan blive en præstation i sig selv. At komme udenfor døren kan være en uoverstigelig opgave, for tænk hvis man møder nogen man kender og de spørger hvordan man har det. Hvad skal man sige? En tur på gaden i København på mit Østerbro skal forberedes og planlægges og ender måske ikke med at blive til noget alligevel.

Og hvad med alle de instanser man pludselig skal have kontakt med? Læge, psykolog, Kropsterapeut. Hvis det strækker sig udover de 3 uger jobcenteret, fagforening, ens leder, tillidsmand osv.
Jeg hører ofte en frase blandt mange: ” Man skal være stærk for at være syg” – Det er ikke løgn!”Det lyder næsten som om du har prøvet det, Trine! ”
”Det har jeg!”
Men…
hvis du tænker stressrelaterede symptomer som vejvisere, vil du kunne bruge dem og måske slippe dem en efter en.

Kropsterapi og Reikihealing

Kropsterapien og Reiki healingen kan hjælpe dig til at genetablere og bevare fodfæstet og kontakten til din kerne og det du er.

Start med at lytte til og registrere din krops signaler og dernæst at høre efter, hvad den fortæller.
Du tror måske at det meste foregår oppe i hovedet. Og at du skal beslutte dig og handle dig ud af det. Det gør det ikke. Din krop har brug for 5 ting.
Ro, ro, ro, ro og så at gøre som du får lyst.
Du kan ikke stole på, at hovedet ved bedst.
Med Kropsterapi og Reiki healing bringes din krop ro på dine forskellige systemer og kontakten mellem dem genoprettes.

Du skal have genetableret forbindelsen mellem din krop og dit hoved. Og med det vil du opdage, at din krop rummer lagret hukommelse og formentlig er der ting, som din krop trænger til at få forløst, healet og blive lettet fra. Nogle kommer tilbage, da du vil komme ind i de dybere lag og din historie. Og noget vil måske være, som at opdage nye sider af dig selv. Ting du har oplevet og erfaret, vil din krop hjælpe dig til at vise dig i et nyt lys. Og andet som du havde glemt kan komme frem og give dig nye indsigter og skabe lindring og frigjorthed. Måske vil du opleve en ny form for grænsesætning for dig selv.

Book stress behandling her

Du kan nemt booke en tid til behandling af stress direkte i min kalender eller ringe til mig for at høre nærmere på Tlf.: 25 67 11 14