Behandlinger

Reiki healing og kurser

Verden har brug for healere. At heale med Reiki er at være med til at gøre verden til et bedre sted at være. Som healer skærpes din evne til at mærke ind i såvel dig selv som andre mennesker, du healer.

David og jeg har gennem mere end 5 år tilbudt kurser i Reiki I og Reiki II. på små hold med max. 6 deltagere. Reiki kan ofte hjælpe dig til at opnå større indsigt, klarhed og balance.

REIKI II kursus lørdag d. 21.5.2022. Se mere under fanen Kurser.

REIKI I,- intensivt  endagskursus.

Vi er så glade for at vi kan tilbyde disse intensive kurser, hvor du får muligheden for at tilegne dig Reikis enkle og dybdegående healings- metode.

Reiki initieringen åbner og forbinder dig til den universelle livsenergi, som du bruger i healing af dig selv og andre.

Kursus indhold:

  • Kort om Reikis historie
  • Selvhealingsredskaber
  • Initiering Reiki energien
  • Energiarbejde
  • Reiki manual

Kurser i foråret 2022:

Lørdag d. 12.3.2022.

Lørdag d.26.3.2022.

Det foregår enten hos David på Højmarksvej 9, 2600 Glostrup, eller i klinikken Holsteinsgade 53 2 th,2100 Kbh

Medbring frokost. Vi sørger for kaffe, te, vand, frugt og snacks.

Pris: 1400,- kr.

Forhåndstilmelding for at sikre din plads hurtigst muligt til Trina på 25671144 eller mail gunhiild@hotmail.com. Betaling senest en uge før kurset. efter aftale med Trina på mobilepay til enten

63304 (Østerbro Kropsterapi og Reiki ved Trina Franks), eller Til David Læby på mobilepay 50425970.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg holder voldsomt meget af at lægge hænder på og mærke, hvordan energien arbejder. Og mest af alt at følge, hvordan forandringer sker, hvad enten det er undervejs i behandlingen eller i tiden efter den.

Reiki er en spirituel praksis og en intuitiv behandlingsform, hvor kroppen tager imod, der hvor der er brug for det. Reiki understøtter de processer, som kroppen, sindet og sjælen altid er i gang med for at skabe balance på alle planer.

Jeg har gode erfaringer med Reikihealing, når det det f.eks. drejer sig om lindring af smerter efter skader i knæ og ryg, ved diskusprolapser, migræne, spændingshovedpine, stress, nedtrykthed og andre svære følelsesmæssige tilstande.

Reiki stammer fra Japan og betyder lidt forenklet Den Universelle Livsenergi eller Universel Sjæleenergi. Reiki er den kraft, der lever og virker i alt skabt stof, og kundskaben om Reiki har eksisteret i flere tusind år og i mange kulturer rundt om i verden.

Reiki som et system af healingsteknikker blev udviklet af Dr. Usui i begyndelsen af 1900-tallet. Dr. Usuis mødte Reiki som en kraft, der gennemtrængte og oplyste ham efter 21 dages faste og meditation på bjerget Kurama udenfor Kyoto i Japan. Der er en vestlig og en østlig/japansk version af Dr. Usuis healingssystem. På vores kursus får du indsigt i begge dele.

Reikibehandlingen foregår ved, at man lægger hænderne på klienten alt efter, hvor man mærker, der er brug for det. Man kan også heale helt uden berøring, og man kan heale over afstand (efter kurset i Reiki II). Det er forskelligt, hvad man mærker i sine hænder, når man healer, men ofte bliver de varme eller kolde eller det stikker og prikker i hænderne. Alt sammen er det et tegn på, at Reiki aktiverer den selvhelbredende evne, som alle er født med. Reiki er en intelligent energi, der ved, hvor og hvordan kroppens og sindets evne til at helbrede sig selv skal aktiveres.

Da Reiki også er en spirituel praksis, vil din intuition og dine spirituelle evner blive styrket og støttet, når du begynder at beskæftige dig med Reiki.

Totum Kropsterapi

Totum Kropsterapi er en terapiform, som anskuer mennesket, som et hele med krop, psyke, sjæl, intellekt og følelser

Senthes

Senthesmetoden er en manuel behandlingsform udviklet til kropsbehandling til mennesker, der er traumatiseret

Traditionel Daoistisk Medicin

En healingsmetode, hvor din qi (livsenergi) aktiveres og skaber bevægelse og opløsning af stagneret energi, i dine systemer.

Fjernhealing

Fjernhealing kan for nogle virke endnu stærkere end den direkte berøring. Energien arbejder på tværs af rum og tid. Jeg har gode erfaringer med fjernhealing, der har skabt lindring af smerter efter skader i knæ og ryg, ved diskusprolapser, kroniske smerter, maveproblemer, migræne, spændingshovedpine, stress, nedtrykthed, anoreksi og andre svære følelsesmæssige tilstande.

Qigong

Traditoinel Qigong træning i åbne luftige omgivelser-eller hvad med et kursus, hvor vi lærer det grundlæggende helt ind til benet – Så kan du bruge det aktivt selv.