Alternativ behandling af Angst

Giv slip!

Har du hørt det udtryk mange gange?Bliver du bedt om at gøre det, som er det allersværeste?

At give slip på noget som du ikke engang ved hvad er, – du aner måske ikke hvad du mærker, føler, tænker og tror.

Det eneste du ved med sikkerhed er, at der er noget der er fuldstændig i udu. Og du kæmper en nådesløs kamp for at finde ud af, hvordan du skal gøre dig selv og dine omgivelser det begribeligt.

Man kan udvikle angstsymptomer eller få deciderede angstanfald, som følge af hændelser/ belastninger/stresstilstande man er i, eller har været udsat for. Og vejen til at finde ud af, at det er angst man lider af, kan være lang og svær, fordi vi er udstyret med overlevelsesinstinkter af de stærkeste. Ofte har den et kropsligt udtryk, som fastlåser fysiske og mentale funktioner. Og det virker stærkt begrænsende på ens tanker og handleevne i situationen, således at man kan bringes ude af stand til at reflektere og agere til ens eget bedste. Kroppen tager over og råber meget højt ved hjælp af vores helt grundlæggende reaktionsmønstre:

Flygt Angrib eller Frys

Disse udspringer i reptilhjernen, som var helt nødvendige for artens overlevelse for længe siden. Disse mønstre er en påmindelse om, at vi i visse situationer skal være årvågne og passe på, for ikke at blive grænseoverskredet (tidligere dræbt og ædt) i meget bred forstand. Bliver vi alligevel truet og fungerer vores forsvarsmekanismer ikke, kan symptomerne komme til udtryk i form af angst. For kroppen husker sansemæssigt de belastninger vi har været udsat for i langt højere grad end hjernen. Vi er udstyret med evner til at fortrænge og fornægte, men der er grænser for i hvor høj grad vi kan klare at gøre brug af disse evner, uden at de at påvirker vores psykiske velbefindende.

Trina, du har angst symptomer!

Jeg husker tydeligt de gange hvor jeg blev forelagt, at det var angst jeg mærkede. For det var da ikke faldet mig ind at det var det, jeg var ramt af. Jeg havde jo ”bare” haft en voldsom arbejdsrelateret stress, igennem mange år. Det var en stor overraskelse for mig og med tiden lettelse.

Alene det at sige for sig selv og dernæst højt overfor andre, at jeg har angst, var ekstremt grænseoverskridende.

Men det er den første og afgørende vej til at slippe angsten!

Jeg har efter erkendelsen med hjælp fra psykolog og i særdeleshed Totum Kropsterapi og Reikihealing, formået at møde, erkende og være i angsten for der ved, at kunne slippe den. Det er sket ved at komme ned og være i kroppen, at registrere, at mærke og at turde være i den. Og til tider at være angst for angsten.

Jeg har ved blid guidning kunne få fornemmelsen af, at være i følelsen af at gå i spåner, uden at jeg gjorde det. Og jeg mærkede at jeg overlevede det. Og så tilmed nå til at kunne få kontrol over angsten. Jeg fik kropsligt, følelsesmæssigt og dernæst mentalt erfaringer med, ikke at føle mig livstruet.

Nu er den så godt som ikke eksisterende, men jeg ved hvad der kan vække den, så jeg kan tage mine forholdsregler. Og jeg kan gå rundt på gaderne i København og på mit Østerbro, uden at være i alarmtilstand.

Nuvel, der er sammenhænge jeg ved, at jeg ikke skal opsøge eller være i ret længe af gangen, men det lever jeg med. Andre sammenhænge kan jeg ved bevidst og kærlige grænseprøvninger med tiden laaaangsomt komme ind i og være i.

Lider du af Angst

Så hvis du er en af de mange der lider af angst, skal du vide at jeg med mine behandlinger vil kunne hjælpe dig igennem. Og jeg ved hvad det vil sige at kunne give slip. Velvidende at angsten kan have mange ansigter og udtryk.

Det skal være mig en stor glæde at bidrage til, at du i trygge rammer kan ledes og guides til at møde og lære din angst at kende, rumme den, tage hånd om den og step by step give slip i et tempo, hvor du kan være med.

Book angstbehandling her

Du kan nemt booke en tid til benadling af angst direkte i min kalender eller ringe til mig for at høre nærmere på Tlf.: 25 67 11 14