Kurser

Kurser og Retreats

Jeg afholder jævnligt Qigong og Meditationsretreat på Nordøstfalster. Se beskrivelse herunder.

Mit nyeste tiltag er  tilbud til ven/venindegrupper selvstændige og små firmaer, om specialretreats/ workations, der kan skabe en rolig ramme over nogle dage med overnatning  2 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Det indbefatter fuld forplejning, meditation/qigongtræning, tur til skov og strand tæt på.  Jeg har plads til 5 deltagere af gangen i mit skønne hus med have. Skriv eller ring på 25671144, for at høre nærmere. Så skræddersyer vi et program, der passer jer.

Qigong og Meditationsretreats

Datoer:

d. 13.-14.4.2024

d.  4.-5.5.2024

d. 7.-9.6.2024 Meditation, Te & Qigong med Marcus Udsen Grandjean. (2 overnatninger) Se beskrivelse nedenunder Retreat med ro og bevægelse.

Retreat med ro og bevægelse

Hjertelig velkommen til dette 24 times retreat, på mit skønne sted i Horbelev, på Falster.
Her er hvad en deltager skrev efter sidste retreat:” Hej Trina. Det har været nogle dejlige indholdsrige dage som jeg gerne vil sige tak for. Hyggeligt fællesskab i fantastiske omgivelser med masser af go ‘ mad , energi og varme , helt perfekt til Qigong og meditation , som du er fantastisk til at vidergive , med dit rolige åbne og energifulde sind. Hyggeligt med solnedgang ved bålet. Det er godt for en Københavner som mig. “Tak ” . Kh Jette”
Der vil være fokus på Qigong, meditation, at tage det med ro, i alt hvad der sker i og omkring dig. Elementer af stilhed, bevægelse, nydelse og forkælelse.
Indhold:
– Træne en qigongform
– Snuse til andre qigongformer
– 2 meditationssessions, efter klassisk buddhistisk tradition
– Trommerejse om aftenen
– Bål
– Strand og skov-ture ved de skønneste steder på Nordøstfalster
Du deler værelse med en af de 4 andre deltagere og du får fuld forplejning. Maden er økologisk og mestendels plantebaseret. Vi får aftensmad, brød og fantastisk kage fra Falsterskyst. Jeg kan desværre ikke tilbyde gluten og laktosefri kost.
Praktisk:
Du medbringer dig selv, tøj der er til at bevæge dig i, efter vejret, og en ekstra trøje/jakke til aftenen ved bålet. Toiletgrej, badetøj/ ekstra håndklæde, hvis du skal have en hurtig dukkert søndag formiddag.
Retreatet er fra kl 12 om lørdagen til 12.30 om søndagen. Der er mulighed for at blive hentet og bragt til Nykøbing Falster st. Og jeg vil forsøge at koordinere evt. samkørsel fra Københavnsområdet, i håb om at nogle deltagere er i bil. Skriv til mig om du ønsker samkørsel, eller tilbyder samkørsel, så formidler jeg kontakten.
Pris: 1900,- kr alt incl. Som indbetales på mobilepay 63304, eller som bankoverførsel på reg nr. 2104 konto nr. 6281816150.
Tilmelding hurtigst muligt ved at kontakte mig, for at sikre dig en plads.( Der er 3 ledige)
Sidste bindende tilmelding ved betaling senest mandagen før retreatet.
Jeg ser frem til at dele disse fuldmættede dage med dig i balance mellem ro og bevægelighed.
Kh Trina
Kontakt på Tlf.: 25 67 11 44 eller Email: gunhiild@hotmail.com
Østerbro Kropsterapi og Reiki ved Trina Franks
Meditation, Te & Qigong retreat. D. 7.-9.6.2024
Et ” Kinderæg,” Meditation, Te & Qigong
Du bydes hjerteligt velkommen til retreat med fokus på meditation, te og Qigong.
Jeg er så heldig at have fået en af de største kapaciteter indenfor te og Zenbuddhistisk meditation, som underviser på dette retreat. Marcus Udsen Grandjean er forfatter til bogen ” Et liv med te” og underviser til daglig i meditation og bevægelse. Marcus’ filosofiske fundament er Zen buddhisme og han kombinerer te-ceremonier med meditative indslag. Marcus har i 15 år beskæftiget sig med kombinationen af nærværende praksis og mentalt helbred. Han formår med sit nærvær og venlige væsen at skabe et rum, hvor vi kan synke ind i teens og meditationens verden på en måde, der bare er dejlig. Jeg har været med på adskillige af hans workshops og kurser gennem årene og er så glad for at du kan få lov til, at opleve ham her i Horbelev.
Der vil være fokus på te, teens historie, de forskellige teers karakter og tilgange til det at drikke te. Der vil være flere sessions hvor Marcus brygger teer til os.
Du vil opleve forskellige tilgange og måder at arbejde med meditation og vi arbejder med flere forskellige Qigongformer og træningselementer i Qi- arbejde.
Du kan tage det med ro, i alt hvad der sker i og omkring dig. Elementer af stilhed, bevægelse, nydelse og forkælelse. Men osse plads til hygge og nærvær.
Vi skal med sikkerhed i løbet af dagene, en tur eller to til stranden/skoven og lave Qigong og bade. Min have og kæmpe terrasse er til rådighed. Vi laver bål og trommerejse lørdag aften. Du får også gode pauser til at slappe helt af.
Du deler værelse med en af de 4 andre deltagere og du får fuld forplejning. Maden er primært økologisk og mestendels plantebaseret. Lørdag aften får vi aftensmad og fantastisk dessert/kage fra Falsterskyst. Jeg kan desværre ikke tilbyde gluten og laktosefri kost.
Praktisk:
Du medbringer dig selv, tøj du kan bevæge dig i, såvel til udendørs som indendørs brug. Tøj efter vejret, og en ekstra trøje/jakke til aftenen ved bålet. Toiletgrej, badetøj/ ekstra håndklæde, hvis du skal have et dejligt bad eller to, nede ved Hesnæs.
Retreatet starter kl 16-18, hvor du lander om fredagen og varer til 12.30 om søndagen hvor vi slutter med brunch. Jeg vil forsøge at koordinere evt. samkørsel fra Københavnsområdet, i håb om at nogle deltagere er i bil. Skriv til mig, om du ønsker samkørsel, eller tilbyder samkørsel, så formidler jeg kontakten.
Pris: 2995,,- kr alt incl. Som indbetales på mobilepay 63304, ved ankomsten, eller som bankoverførsel på reg nr. 2104 konto nr. 6281816150.
Tilmeld dig hurtigst muligt ved at kontakte mig på 25671144, hvis du vil sikre dig din plads.
I tilfælde af, at du eller vi bliver syge og retreatet ikke kan gennemføres, rykker vi datoen.
Vi ser frem til at dele disse fuldmættede dage med dig, i balancen mellem ro og bevægelighed, langsommelighed og forkælelse.
Kh Marcus og Trina
NB. Der er en el-lader station 2 min fra huset.
Kontakt for tilmelding og spørgsmål på Tlf.: 25 67 11 44 eller Email: gunhiild@hotmail.com
https://www.xn--varmehnder-i6a.com/
Østerbro Kropsterapi og Reiki ved Trina Franks
Se mindre
Horbelev, Storstrom, Denmark

Qigongtræning

Qigongtræning fra d. 16.4.2024

Tirsdage kl 10-11.15. ( 1 plads ledig)

Torsdage kl 16.30-17.45. ( 1 plads ledig)

Hvor: Grønsundsvej 321, 4871 Horbelev.

Jeg giver besked dagen før i Horbelev gruppen og min Gruppe på Facebook der hedder ” Gruppe for Østerbro Kropsterapi og Reiki ved Trina Franks),  hvis vi skal mødes på pynten oppe bag Hesnæs Havn. Afhænger af vejret fra gang til gang.

Pris: 100,- kr pr. gang. Betales på mobilepay 63304.

750,- kr for 10 gange frem til sommerferien. Betales ved den første træning. Og er for 10 gange inden sommereferien.

Der er plads til 6 deltagere på hvert hold. Hvis tilmeldingerne bliver overstrømmende, skal jeg leje lokale på  “Skolen”. Det satser jeg på.*S*

Tilmelding til kursus

Skriv gerne til mig for tilmelding på kursus på E-mail:  gunhiild@hotmail.com
– eller ring på Tlf.: 25 67 11 14.