Kurser

Kurser og Retreats

Jeg afholder jævnligt Qigong og Meditationsretreat på Nordøstfalster. Se beskrivelse herunder.

Mit nyeste tiltag er  tilbud til ven/venindegrupper selvstændige og små firmaer, om specialretreats/ workations, der kan skabe en rolig ramme over nogle dage med overnatning  2 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Det indbefatter fuld forplejning, meditation/qigongtræning, tur til skov og strand tæt på.  Jeg har plads til 5 deltagere af gangen i mit skønne hus med have. Skriv eller ring på 25671144, for at høre nærmere. Så skræddersyer vi et program, der passer jer.

Qigong og Meditationsretreats

Datoer:

d.  10.-11.2.2024

d.  2.- 3.3.2024

d. 13.-14.4.2024

d.  4.-5.5.2024

Retreat med ro og bevægelse

Hjertelig velkommen til dette 24 times retreat, på mit skønne sted i Horbelev, på Falster.
Her er hvad en deltager skrev efter sidste retreat:” Hej Trina. Det har været nogle dejlige indholdsrige dage som jeg gerne vil sige tak for. Hyggeligt fællesskab i fantastiske omgivelser med masser af go ‘ mad , energi og varme , helt perfekt til Qigong og meditation , som du er fantastisk til at vidergive , med dit rolige åbne og energifulde sind. Hyggeligt med solnedgang ved bålet. Det er godt for en Københavner som mig. “Tak ” . Kh Jette”
Der vil være fokus på Qigong, meditation, at tage det med ro, i alt hvad der sker i og omkring dig. Elementer af stilhed, bevægelse, nydelse og forkælelse.
Indhold:
– Træne en qigongform
– Snuse til andre qigongformer
– 2 meditationssessions, efter klassisk buddhistisk tradition
– Trommerejse om aftenen
– Bål
– Strand og skov-ture ved de skønneste steder på Nordøstfalster
Du deler værelse med en af de 4 andre deltagere og du får fuld forplejning. Maden er økologisk og mestendels plantebaseret. Vi får aftensmad, brød og fantastisk kage fra Falsterskyst. Jeg kan desværre ikke tilbyde gluten og laktosefri kost.
Praktisk:
Du medbringer dig selv, tøj der er til at bevæge dig i, efter vejret, og en ekstra trøje/jakke til aftenen ved bålet. Toiletgrej, badetøj/ ekstra håndklæde, hvis du skal have en hurtig dukkert søndag formiddag.
Retreatet er fra kl 12 om lørdagen til 12.30 om søndagen. Der er mulighed for at blive hentet og bragt til Nykøbing Falster st. Og jeg vil forsøge at koordinere evt. samkørsel fra Københavnsområdet, i håb om at nogle deltagere er i bil. Skriv til mig om du ønsker samkørsel, eller tilbyder samkørsel, så formidler jeg kontakten.
Pris: 1900,- kr alt incl. Som indbetales på mobilepay 63304, eller som bankoverførsel på reg nr. 2104 konto nr. 6281816150.
Tilmelding hurtigst muligt ved at kontakte mig, for at sikre dig en plads.( Der er 3 ledige)
Sidste bindende tilmelding ved betaling senest mandagen før retreatet.
Jeg ser frem til at dele disse fuldmættede dage med dig i balance mellem ro og bevægelighed.
Kh Trina
Kontakt på Tlf.: 25 67 11 44 eller Email: gunhiild@hotmail.com
Østerbro Kropsterapi og Reiki ved Trina Franks

Qigong kursus

Kommer snart!

Tilmelding til kursus

Skriv gerne til mig for tilmelding på kursus på E-mail:  gunhiild@hotmail.com
– eller ring på Tlf.: 25 67 11 14.