Senthes – Sense The Stilness

Senthesmetoden er en manuel behandlingsform udviklet til kropsbehandling til mennesker, der er traumatiseret. Overordnet befinder metoden sig i felterne midt mellem Kropsterapi, kraniosakrale og healingsmetoder.

Traumer kan opstå akut og gennem længere tids belastning.

Hjælp til bedre balance

En traumatiseret krop, kan i visse tilfælde gå i endnu stærkere modstand ved berøring, og massagelignende teknikker. Ved Senthes behandling kontaktes vævet meget varsomt, men direkte. Og ved hjælp af helt subtile sansemæssig kontakter, begynder vævet at søge tilbage til sin oprindelige strukturer. Og fastlåste væv løsnes ved egen hjælp.

Jeg har gennem nogen tid gjort mig gode erfaringer med denne metode. Det er som om at kroppen lokkes mere end den presses. Og derved opleves det ikke så konfronterende, men tværtimod som inviterende i vævets tempo. Vævet søger ind i en mere fredfyldt og afslappet tilstand med balance mellem de forskellige strukturers væv.

Jeg anbefaler altid at man rådfører sig med egen læge, når man har været udsat for traumatiske hændelser eller er stressramt.

Book Senthes her

Book en tid direkte i min kalender så du er sikekr på at få en tid, der passer dig- eller ring gerne og hør nærmere om Senthes her på Tlf.: 25 67 11 44