Tidligere klienters erfaringer og oplevelser

Trinas kropsterapi er et terapeutisk rum med en fordomsfri atmosfære. Trina møder en direkte hvor man er, uden forudindtagethed eller forvrængede ideer. �I det møde føles det ualmindeligt naturligt at give sig selv hen til den kropslige manifestation af ens sind. Og det er lige netop her Trinas måde at være terapeut på rammer rent ind. �Man får lov til at lade følelser og tanker bevæge sig frit i kroppen, så det skaber både plads og udvikling. �Jeg har arbejdet med min krop og sind i snart 15 år, og stadig har det været en vigtig del af min proces at være i Trinas hænder og finde et rum der var empatisk, støttende og rummeligt. ��Tak for alt.

Marcus Udsen Grandjean

“Det er rart, fordi man får lov til at prøve at slappe af, hvis man synes, det er lidt svært. Man kan snakke om det, man ikke vil snakke med andre eller sine forældre om. Jeg har lært, hvordan jeg kan falde hurtigere i søvn – det havde jeg svært ved før. Hvis jeg har en konflikt i min krop, har jeg lært, hvordan jeg får den stoppet Jeg har lært, hvordan jeg kan blive ven med en, jeg havde det svært med før.”

Esther 9 år

Nogle uger før min datter skulle døbes, faldt jeg ned af trappen derhjemme og det sagde knæk i lænden. Jeg havde meget ondt og kiropraktisk behandling hjalp ikke. Trine tilbød at lægge sine varme hænder på min ryg, om morgenen på min datters dåbsdag. Jeg mærkede at smerterne flyttede sig i løbet af det kvarter hun havde sinemeget varme hænder på min ryg. Samtidig sad hun med Thilde på skødet og havde en hånd på hendes mave. Under middagen, spørger en af gæsterne til min ryg. Jeg havde intet mærket til den! Thilde sov hele barnedåben væk og hun havde aldrig sovet så meget på én dag.

Pernille Leth – Afd. sygeplejerske

Måske er jeg på vej til at blive afhængig!
Da jeg sidste gang kom i Trines hænder var jeg meget opspændt i hofter, ryg, skuldre og ben.
At lægge sig på Trines briks, er en vildt behagelig oplevelse: Den er nemlig opvarmet til en kropsvenlig temperatur.
Trines spørgsmål til hvor der er behov for hendes indsats i min krop, er rolig og imødekommende. Hun afprøver med sine hænder om det er det rigtige sted hun rører, der gør knuder. Så fortæller hun roligt hvordan det hænger sammen med den øvrige del af kroppen og det er tydeligt at mærke hvordan det hænger sammen. Berøringer skifter mellem at være faste (uden smerter) og mere blide massager og lidt “energi-ryst” af enkelte kropsdele. Mit “arbejde” bestod mest i at slappe af og trække vejret ind i de berørigs-sultne steder, som Trine arbejdede med.
Tiden fløj afsted mens jeg blev stadigt mere afslappet.
Ved afslutning af behandlingen var jeg totalt afslappet i alle mine celler og skulle bare hjem og flade ud! Tusind tak, Trine, for en fantastisk behandling.

Susanne Kjær

“Jeg tror ikke på så noget pjat, en smule massage og noget hyggemusik kan ikke hjælpe med alt muligt mærkeligt…”

…..men der tog jeg fejl!

Trine kan helt åbenbart hjælpe selv den mest indspiste og afvisende type, uagtet hvad han ellers måtte tro han vidste.

Er du bare den mindste smule nysgerrig, er du trængende efter det hun kan tilbyde, eller vil du blot ha en oplevelse af/med dig selv og komme til at mærke din krop – så er smukke Trine til enhver tid anbefalelsesværdig!

Ikke om jeg kan forstå HVAD det er hun kan, men jeg kan eddersprøjteme mærke AT hun kan

Kelvin Sand

Jeg har kun positivt at sige om Trine som behandler. Hun har en helt enestående tilgang til kroppen som både behandler og healer, og jeg har altid følt mig tryg i hendes hænder.
Jeg kan varmt anbefale Trine, og jeg er sikker på, at du allerede efter første behandling vil føle en mærkbar forandring”

Luise, 37 år, leder i Forsvaret

“Tak til Trina! Mest af alt tak for hjælp til selvhjælp. Efter nogle behandlinger hos Trina, begyndte mine skæve tænder at rette sig på plads, efter min angst har presset min kæbe fremad i flere i år. Mine smerter i kroppen blev også kraftigt formindsket, og vigtigst lærte jeg at håndtere smerten når den så viser sig. Kan kun varmt anbefale Trina!”

Sofie

“Jeg kom til min første behandling hos Trine med muskelspændinger, hovedpine, ondt i nakken, følelsen af udmattelse og en fordøjelse der har været udfordret i mange år. Behandlingerne i sig selv er meget behagelige, og jeg føler mig mere afslappet og bedre tilpas i kroppen, når jeg har været til behandling.
Men det bedste ved at komme hos Trine er, at hun har sat mig på sporet af nogle kostforandringer, som hun sagde måske kunne hjælpe. Jeg var lidt skeptisk først, men afprøvede dem, og nu, 3 måneder senere, har det gjort en kæmpe forskel – det har faktisk mildnet en væsentlig del af de fysiske symptomer, jeg oprindelig kom med. Min fordøjelse har det bedre end den har haft det i 15-20 år (på trods af mange andre diæter, jeg har prøvet af), min energi har fået et boost, og jeg oplever færre smerter og et bedre humør! Selv min hud er blevet pænere. Jeg får mere ud af mine dage nu, og det er helt sikkert på grund af kostændringerne.
Samtidig har vores små samtaler i forbindelse med behandlingerne på en eller anden måde inspireret mig – jeg har nu selv været på mit første reiki-kursus og er vild med det. Jeg er begyndt at få en tro på, at jeg godt kan skabe et liv, jeg vil elske at leve. ”

Emma Sophie Poulsen

“Jeg har oplevet, at der er længere imellem mine spændningshovedpiner. Jeg føles let og afslappet, men frisk bagefter. Jeg havde en overanstrengt skulder, som jeg havde smerter i og svært ved at bevæge. Efter to behandlinger gik det mærkbart bedre. Smerterne var mindre og bevægeligheden større. I samtalen får jeg værktøjer til at takle ting, der fylder mentalt i min hverdag. Jeg er nok blevet afhængig af dette.”

Margit

” Efter behandlingen oplever jeg bl.a. færre smerter, mere energi og jeg kan bevare roen i kroppen i længere tid”.

Gry Franks, stressramt

Kæreste Trine,
tak for dine magiske hænder, som åbner op, for det der trænger til at sættes fri. Jeg føler mig tryg, og alle følelser er velkommen. Det er en af de største gaver, jeg har givet mig selv – at være hos dig. Tak

Ninette

Healing hos Trine! Yderst behageligt og dybt afspændende. Tak, for e…n vidunderlig Reiki healing. Jeg oplever med det samme, når du lægger dine hænder på mig, en brusende og boblende fornemmelse der bølger igennem min krop. Jeg mærker hvordan energien finder vej lige præcis der hvor der er brug for det. Det strømmer med liv og hver et sted i min krop åbner sig og tager i mod. Som om der bliver renset ud på en behagelig stille måde. Kroppen ved godt, hvor der skal lidt reparation til. Jeg har døjet med knæproblemer efter en fald skade, og efter healingen var det meget bedre. Dagene efter var mine knæ mere stabile. Jeg vil ikke glemme at nævne, at det også virker på mit mentale velbefindende. Jeg kan absolut kun anbefale dig og dine varme hænder.

Ida Oxenvad Salomonsson

Trine er et fantastisk varmt, generøst og kærligt menneske. Jeg har haft fornøjelsen af at blive fjernhealet af hende og giver mine bedste anbefalinger ♥

Kaya Bornak