Qigong træning

Du bydes velkommen til nogle timer mættet med Qigongtræning, hvor vi går lidt dybere ind i et par Qigong former og en enkelt meditation incl healing for de som ønsker det.

Qigong er meditative bevægelser og stammer fra Kina. Der findes tusindvis af forskellige former. Og de har med sine bløde og langsomme bevægelser til formål, at styrke dit helbred fysisk, som mentalt, psykisk og åndeligt.
Jeg har tilegnet mig en bred vifte af forskellige Qigongformer. Det er både aktive og passive Qigongformer,der anvendes i træningen.

Min egen uddannelse er “never-ending”. Jeg er under kyndig uddannelse og vejledning hos Thorwald Lorentzon i Sverige, som instruktør i Qigong, Tachi, buddhistisk meditation og klassisk mindfulness.

Qigong – Hvad kan det?

Oplevelsen af hvad Qigong kan gøre for os, er meget individuel.
Jeg bruger Qigong, som opladning til at skabe ro i mit sind og flow i min krop, så der bliver løst op for ubalancer af såvel fysisk, som følelsesmæssig og psykologisk art Det styrker mig kropsligt og skaber lindring, for smerter i mine knæ og ryg, så min bevægelighed er blevet fantastisk meget bedre gennem de år jeg har trænet Qigong. Og jeg er stort set aldrig syg mere.
Jeg er under kyndig vejledning og instruktøruddannelse hos Thorwald Lorentzon fra Sverige.

Fysiske og metal forudsætninger
Det kræver almene forudsætninger. Du behøver ikke være i fysisk topform og med småskavanker kan man sagtens lave qigong. Disse qigongformer bruges ofte også til seniorer.

Disse qigong former er meget bløde, men også styrkende i den forstand, at hvis du træner derhjemme også, vil du kunne opnå en større, bevægelighed og styrke. Har du problemer med led, ryg, hofte/bækken-parti eller knæ, kan jeg personligt bekræfte, at qigong og meditation har en væsentlig positiv effekt og virkning. Og det er blot en af fordelene ved qigong. Er du ramt af stresstilstande er qigong og meditation en rigtig god vej at arbejde med det.

Træningen

Praktisk information:

Træningen foregår i Langelinie Parken og i Fælledparken overfor Trafiklegepladsen, når vejret er til det.

Stilarter:

  • BaGua Xun Dao
  • Duft qigong ( Aromaqigong)
  •  Helse Qigong
  • Ba Duan Jiin Qigong
  • Taoistisk tempelqigong
  • Smiling heart Qigong
  • Lian Ba Fa, siddende Qigong
  • Dao Yin Shu
  • Tai chi

Book Qigong træning her

Du kan nemt booke en tid til Qigong direkte i min kalender eller ringe til mig for at høre nærmere på Tlf.: 25 67 11 14