Reiki Healing

Reiki healing kan ofte hjælpe dig til at skabe større indsigt, klarhed og balance.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg holder voldsomt meget af, at lægge hænder på og mærke hvordan energien arbejder. Og mest af alt følge hvordan forandringer sker, hvad enten det er undervejs i behandlingen eller i tiden efter.

Dette er en intuitiv behandlingsform og kroppen tager imod, hvor den har brug for det. Healingen understøtter de processer man er i på mange planer.

Næste Reiki II kursus er lørdag d. 4.12.2021.

Der kommer snarest nye datoer for Reiki I kurser i det kommende år. Ring eller skriv hvis du vil på listen til kurser. 256711344 eller på mail gunhiild@hotmail.com

Reiki er universel livsenergi

Jeg har gode erfaringer med lindring af smerter ved Reiki healing efter skader i knæ, ryg, discusprolapser, rygsammenfald, migræne og spændingshovedpiner. Jeg har healet under og efter operationer med gode resultater. Og mine egne forældre, da de var døende, hvilket var en meget forunderlig proces at være en del af.

Reiki stammer fra Japan. Det består i en universel livsenergi, og defineres som den kraft der virker og lever i alt skabt stof. Dens kundskab er kendt flere tusind år tilbage i mange kulturer rundt om i verden.

Reiki blev genopdaget af Dr. Usui,  i Kyoto i starten 1900 tallet. Der er en vestlig og en østlig version  af Dr, Usui’s vej til at genopdage Reiki energien. Enigheden går på at han i sin søgen efter en højere mening med livet tog til Mount Kurama, hvor han fastede og mediterede i 21 dage og af den vej fandt vejen til Reiki healingen.

Behandlingen foregår ved at jeg lægger hænderne på dig alt efter, hvor jeg mærker der er brug for det. Nogle gange healer jeg uden berøring. Jeg får oftest meget varme hænder og det er tegn på at energien arbejder i dig, og dine selvhelbredende energier kan være i gang.

Det er min erfaring at Reikihealing i kombination med Totum Kropsterapi ofte giver en effektfuld behandling på alle planer.

Det anbefales at modtage 4 -5 x healing indenfor kort tid.

Book Reiki healing her

Du kan nemt booke en tid til Reiki healing direkte i min kalender eller ringe til mig for at høre nærmere på Tlf.: 25 67 11 14