Totum Kropsterapi

Kropsterapi kan gøre underværker. Kom helt ned i kroppen og mød mange sider af dig selv. Du kan komme bagom  årsagsforklaringer, bortforklaringer, misforstået hensyntagen og nå ind til de rene følelser. Her sker forløsningerne, hvor gamle og uhensigtsmæssige mønstre udfordres og nye indsigter nåes.

Behandlingen kan hos de fleste lindre og løse op i forbindelse med:

  • Stress og angst-relaterede symptomer
  • Ryg/nakke og lændesmerter
  • Hovedpine/migræne
  • Led og muskelsmerter
  • Fibromyalgi
  • Overgangsalder
  • Overgreb
  • Søvnproblemer/mareridt
  • Tankemylder
  • Eksamensangst

Totum Kropsterapi er en terapiform, som anskuer mennesket, som et hele med krop, psyke,  sjæl, intellekt og følelser.

En fysisk smerte kan bunde i hændelser forårsaget af følelsesmæssige reaktioner på livets tildragelser.

Smerter er kroppens måde at fortælle at den er i ubalance. Organerne reagerer, når vi praktiserer en uhensigtsmæssig livsførelse, eller bliver udsat for belastninger. Overser vi kroppens advarsler tilstrækkelig mange gange, brokker den sig efterhånden mere højlydt i form af f.eks. kroniske sygdomme.

Behandlingen består i pulserende massage, guidet vejrtrækningsteknik som afspændende faktor, akupressur og zone-tryk, dybedegående stræk, ledfrigørende arbejde og meridianlinjemassage. Du kan få øvelser målrettet dig med hjem.

En behandling foregår ved at du først fortæller, hvad du mener det er godt jeg skal vide og være opmærksom på. Du fortæller hvad du mærker i din krop. Så kommer du på briksen og jeg går i gang med at behandle. Ofte vil din krop fortælle mig mere om, hvordan du har det. Men allerede ved første behandling vil de fleste mærke at noget løsner og bliver mere ”medgørligt”.  Ofte afsluttes behandlingen med Reikihealing, som kan virke stressfrigørende og der kan opstå en dyb afspændthed og ro i kroppen. Du får lidt tid til at vende tilbage, så du kan gå ud i verden igen.

Denne form for behandling er ikke wellness massage. Men via den guidede vejrtrækning, vil du opleve  afspændinger, som medfører en endnu dybere følelse af at have sluppet det, der måtte sidde i kroppen i form af smerter og spændinger. Det er hvadenten smerterne er forårsaget af træning, skader eller følelsesmæssige og psykiske belastninger.Man må imødese nogen form for ømhed efter behandlinger, som man kan have  efter træning.

Kropsterapi

Daniel Bonde

”Trine har en enorm evne til at mærke, hvad der foregår i kroppen, og jeg følte mig helt tryg, mens min krop bare blev mere og mere afspændt og stress og smerte forsvandt.”

Daniel Bonde

Disclaimer:

Virkningen af Totum Kropsterapi mærkes forskelligt for hver person og der er forskel på hvordan terapien opleves. Jeg anbefaler, at man rådfører sig med egen læge.

Totum Kropsterapi København
Healer